Ve středu 1. 5. a 8. 5. bude bazénové centrum z důvodu státního svátku uzavřené.
×
Menu

Robotické vysavače

Jaký robotický vysavač je nejlepší? Na trhu jsme nalezli mnoho vysavačů a hodně z nich jsme již vyzkoušeli. Výrobci se

Čtěte dál

Sleva až 40 000 Kč na nový bazén a zastřešení! - Garance dodání do 4 týdnů

Chci vědět víc

  • sleva až 20 000 Kč na bazén
  • sleva až 20 000 Kč na zastřešení
  • platí do 30. 4. 2024

Chci vědět víc

Jaký robotický vysavač je nejlepší?

Na trhu jsme nalezli mnoho vysavačů a hodně z nich jsme již vyzkoušeli. Výrobci se nás svými informacemi snažili přesvědčit, že právě ten jejich je ten nejlepší. Ale budou dobře čistit i konkrétně naše bazény? Rozhodli jsme se je otestovat a máme pro vás typ na vysavače, které opravdu fungují.

Zodiac RE 4200 VOYAGER™ 

Cyklonová Výkonnost

Patentované cyklónové sání je výkonné a konstantní. Spirálové kartáče, široká sací hubice a filtr 4 l umožňují účinněji vysávat i ty největší nečistoty. S robotem VOYAGER™ bude váš bazén po celý rok dokonalý.

Optimalizovaný Pohyb

Díky svým zabudovaným inteligentním senzorům a exkluzivní koncepci nabízí VOYAGER™ skvělé pokrytí bazénu a neomezený optimalizovaný pohyb. Funguje ideálně ve všech tvarech bazénů a na všech typech povrchů.

Pohodlné Používání

Filtr s přístupem přes čisticí systém a průhledné okno zajišťují skutečné pohodlí při každodenním používání. Rychlý odvod vody usnadňuje vyjímání robota z bazénu.

Co se nám v Relaxu na tomto vysavači nejvíce líbí?

Co by mohlo být lepší

Nejdůležitější údaje

 

Zodiac RE 4600 iQ

Cyklonické Výkonné Vysávání

Patentované cyklonické sání robotického vysavače je silné a konstantní. Jeho spirálové kartáče a duální progresivní filtrování sbírají nečistoty účinněji, a to i v případě těch nejmenších nečistot. Díky robotickému vysavači VOYAGER™ bude váš bazén dokonale čistý po celý rok.

Inteligentní Pohyb

Díky svým zabudovaným inteligentním snímačům a jedinečnému provedení nabízí VOYAGER™ skvělé pokrytí bazénu a neomezenou pohyblivost. Je proto optimální pro bazény všech tvarů a libovolné typy povrchů.

Snadné Použití

Díky aplikaci iAquaLink™ lze využít vzdálený přístup k funkcím robotického čističe s použitím chytrého telefonu. Nabízí funkci dálkového ovládání, s jejíž pomocí lze upravit čas cyklu a kdykoliv sledovat postup čištění. Robotický vysavač VOYAGER™ lze rovněž kdykoliv vylepšit pomocí automatických softwarových aktualizací. Díky svému patentovanému systému Lift System se robotický čistič VOYAGER™samostatně nastaví na úroveň hladiny vybrané stěny a vypustí vodu, aby byl při vyjímání z bazénu co nejlehčí. Přístup shora k podsvícenému filtru a průhledné víko umožňují skutečně každodenní snadné použití.

Co se nám v Relaxu na tomto vysavači nejvíce líbí?

Co by mohlo být lepší

Nejdůležitější údaje

Poradíme vám

Chcete si vybrat nejlepší robotický vysavač, ale nevíte, který je pro vás vhodný? Roboty pravidelně testujeme a sami dlouhodobě používáme ve svých bazénech. Kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme. 

Bazénové centrum

  • Experti plně k dispozici. Pro vás.
  • 15 bazénů k prohlédnutí a vyzkoušení.

Naplánujte si návštěvu

Nezávazná poptávka

  • V klidu nám napište po jakém bazénu toužíte
  • Nabídka do 2 pracovních dní

Poslat poptávku

Online schůzka

  • VIP péče v pohodlí vašeho domova
  • V den a čas, kdy se vám to hodí

Rezervovat termín



ZJISTĚTE VÍC V NAŠÍ PORADNĚ